Custom 1992

“Rijden met stijl”

 

 

 

 

 

 

 

 

In 1992 komen de vernieuwde Custom’s op de markt.Deze uitvoeringen zijn eveneens zeer opvallend qua design en kleurstelling. Voor het eerst laat Honda de kleuren van achter naar voor overlopen. Dit doen ze door de kappen bij het kontactslot een andere kleur te geven dan de grote zijpanelen. De bestickering laat de kleur uitijndelijk in elkaar overlopen wat lijkt op de honda CBR motoren van Honda.

In tegenstelling tot de graffity’s worden de customs in 3 ipv 2 kleuren uitgebracht.

Zo is er de maroon/gele versie

De groen/gele versie,  PK50L NH196

En de paars/mint groene versie, PK50N RP122

De laatst genoemde wordt ook geintroduceerd in een deluxe variant.

 Ook de customs kennen een aantal aparte details.

Zo zijn de zadels bedrukte met de letters “Custom”. Het lettertype is echter gewijzigd ten op zichte van de eerdere custom uitvoeringen.

Het meest unieke detail zijn de velgstickers wat later nooit meer teruggekomen is. De kleuren van de kappen en stickers komen hierin terug.

4 reacties op “Custom 1992

 1. Wat een leuke site. Heb zelf jarenlang die groen/gele Wallaroo met het gele customzadel gehad totdat ik er een ongeluk mee kreeg. Waar kan ik ergens de kleurcode van die kappen en stickers vinden? Zou graag alles bestellen en een nieuwe Wallaroo bouwen. Iemand een idee hoe ik aan die groen/gele kappen en geel zadel kan komen?

  • Hallo Martin, de kleurcode kan ik je wel bezorgen. Echter kan ik je al melden dat er weinig meer van te krijgen is. Namaken is wel een optie.

   • Als je me de kleurcodes zou willen mailen graag. Er is inderdaad heel weinig te krijgen. Zonder de codes kan ik ook niets proberen te bestellen. Mocht je nog andere tips hebben om er aan te komen hoor ik dat graag. Maak je zelf dingen na, of ken je iemand die dit doet?

    • Hoi Martin,

     de kleurcode van de groen-gele custom is:
     PK50L NH196

     Stickers zijn na te maken mits je de originele hebt. ik heb ze in die kleur al een laten reproduceren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>