De verschillende snelheidsmeters/kilometer tellers

Er zijn diverse verschillende snelheidsmeters door Honda ontworpen voor de Wallaroo. De verschillen hierin zijn waarschijnlijk ten gevolge van de verschillende eisen per land.

In de sub rubrieken vindt je per land ook de verschillende tellers terug, hieronder een verzameling van alle verschillende die wij gevonden hebben:

 

"Late"teller van een Belgische Wallaroo Deluxe, (na 2000). In de cockpit is de signaal lamp voor de richtingaanwijzer groen geworden. En beide signaleringen hebben een gezeefdrukt symbool gekregen voor richting en groot licht. Voorheen was dit "Turn"en "High Beam"

De "normale" / meest voorkomende teller van een deluxe met TURN en HIGH BEAM

Spaanse teller met "begrenzing" op 60 km/h

De Italiaanse teller. Signaal lamp voor groot licht ontbreekt en er is een rode snelheids limiet vanaf 40 km/h aanwezig op de tellerplaat.

Deze kwamen we ook nog tegen, het is niet zeker of deze tellerplaat origineel Honda is of een eigen makelij:

De "teller loze"cockpit. Vaak toegepast bij de Cricket & Co uitvoeringen en andere wallaroo's van 1990, vaak snorfietsen/A klasse. Na 1990 zie je dit niet meer terugkomen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>