Officiele Wallaroo documentatie

Op deze pagina zullen we alle bij ons bekende officiele documentatie over de Honda wallaroo laten zien. Dit zijn o.a. Werkplaats handboeken, instructie boekjes en ook een prijslijst.

Must Have voor leke Wallaroo liefhebber is het PK50 werkplaats handboek.

Later komt hier een “Addendum” oftewel aanvulling bij, de Engelstalige Shop Manual PK50x

Deze is volgens het voorwoord van toepassing voor Belgie, Nederland en Spanje

Dan zijn er nog de instructie boekjes. Er zijn 2 verschillende types. Nog niet zeker is wanneer het design hiervan wijzigde.

1e type instructie boekje tot 19..?

Ook kwamen we deze oude prijslijst uit Belgie tegen. Deze is nog aangegeven in BF. Tevens zijn de prijzen van de Camino, Vison, PX en Scoopy te zien.

Om onderdelen van de Honda PK50 Wallaroo te kunnen bestellen bij Honda werd er gebruik gemaakt van de zogenaamde micro fiches. Elke type en kleur had een eigen fiche met hierop de stuklijsten en artikelcode van Honda. Om de Fiches te kunnen lezen werd er gebruik gemaakt van een viewer. De micro fiches en viewer worden niet meer gebruikt , alles is tegenwoordig gedigitaliseerd.

Wallaroo Microfiches, links voor die van de Grafitty

De Agfa viewer welke nu tot museum stuk behoort

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>