Honda (Camino) meeting Langdorp (BE) 2014

Zondag 8 juni 2014 was de 2e Honda bromfiets meeting en rit in Langdorp, Belgie. Wederom had Kurt de moeite genomen om deze dag samen met zijn team te organiseren. De dag begon met bewolking en wat regen, echter rond 12:00 klaarde het op en werd het een schitterende dag. De tentoonstelling en deelnemende bromfietsen bestonden hoofdzakelijk uit Camino’s, veelal originele staat maar ook getunde en eigen creaties.

Ook wij reden dit jaar mee, met een 3 tal wallaroo’s. De stoet tijdens de rit bestond uit wel 70 tot 80, voornamelijk Honda bromfietsen, wat resulteerde in een sliert van wel 500 meter en een enorme rookwolk van verbrande 2-takt olie :) .

Wederom was er ook voor de nodige eten en drank stands gezorgd als ook een springkussen. Kortom een goed georganiseerde dag! Waarschijnlijk tot volgend jaar!

Powered by Jupiler! ;)

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>